Busy helg

Precis som det står ovan så blev det en busy helg. I lördags så jobbade jag på Svenska skolan som vanligt, och gårdagen bestod av körsång, strandhäng och pizzakväll.

Vi sjöng med kören på gudstjänsten igår. Inget extraordinärt, utan tre sånger, som vanligt när det är gudstjänst. Det har blivit mer regel än undantag att vi känner oss lite ofärdiga inför en uppsjungning, men ett visst mått av rutin har nog satt sig i den nästan fyra år gamla kören, och vi löser det. Oftast inte bara löser, utan faktiskt levererar riktigt bra körsång också. Den lilla kören har verkligen utvecklats massor sedan starten, givetvis mycket tack vare duktiga körledare. Det känns SÅ tråkigt att den nuvarande lämnar oss om några månader, efter ett år i tjänst. Det blir stora skor att fylla kan man säga.

Efter gudstjänsten åkte vi till Chelsea Beach, ca en timme med bil från oss. Sommaren hänger kvar, och en mamma på skolan hade rekommenderat detta ställe som långgrunt och barnvänligt. Vi blev inte besvikna. Med 32 grader i luften och gissningsvis 23-24 i vattnet så fick vi en jättehärlig eftermiddag.

Anna och Lars, från kören bjöd in alla till pizzakväll, så efter stranden åkte vi förbi där i några timmar. Det blev väldigt skönt och avslappnat med lyxig, hemmagjord vedugnspizza, häng och några omgångar rundpingis. Jag kan tänka mig en sämre söndag.

Idag är det tryckande hett ute och det ska visst bli likadant imorgon. Det har regnat på förmiddagen, men utan att ge någon lättnad i klibbet. Huvudet känns tungt som en sten.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s